Promosi Shaklee Mac 2016 : ESP Buy 7 at 6, ESP Buy 2 LESS 5% & Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..

 Assalamualaikum buat semua kawan-kawan.. Selamat datang Mac 2016.. rase baru je masuk tahun 2016 kan.. ni dah bulan mac..  selamat datang kegembiraan.. pergi jauh-jauh segala kedukaan.. hehehhee.. =D




Hari ni dah masuk 1hb March 2016.. hari baru bulan baru dan promosi Shaklee juge ade promosi baru..

Setiap bulan baru memang akan rasa teruja dengan promosi Shaklee yang sangat best.. Promosi pertama untuk bulan ini adalah..



Ye bulan ni promosi ESP beli 7 tapi bayar untuk 6 canister sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Beli 6 x RM159 = RM954 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 canister ni anda cuma membanyar
6 canister x RM150 = RM900 dan FREE lagi satu canister.. 

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..




 Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 canister ESP pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 canister yang masih ade GST pon RM302.10
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM285 sahaja untuk 2 canister..


Nak tahu apa lagi promosi bulan Mac 2016 ni??




Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D






No comments: