Promosi Shaklee Januari 2016 : Vivix Buy 7 At 6 Promotion & Buy 2 Less 5%..


Apa khabar korang hari ni?? harap sihat la hendaknya ye.. Dah makan sarapan?? mesti dah kan..  Jangan lupa ambil vitamin Set Basic (Vita C, Vita Lea & B Complex) untuk bekalan nutrien harian tubuh badan korang tau.. 

Okeh, macam apa yang eda bagi tau kat entry sebelum ni, yang mana eda nak bagi tau lagi tentang promosi Shaklee bulan Jan 2016.. banyak sebenarnye promosi bulan ni.. dan ini lah salah satu daripadanya.. 


Yesssss... promosi Vivix sirap Shaklee ni datang lagi.. Orang lain panggil sirap sebab die memang macam sirap.. cuma rasa die je ade masam2 skit.. 

Tapi sebelum tu korang tau tak Vivix ni apa?? Kalau korang nak tau Vivix ni sebenarnye tonik campuran polifenol yang dah lalui ujian makmal.. Selepas ujian makmal ni vivix dapat menunjukkan kesan positif terhadap empat mekanisme penuaan sel, paling best vivix ni dapat bantu melindungi dan memperbaiki kerosakan DNA.. Vivix juga boleh mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel dan bantu penghasilan tenaga dari mitokondria serta melambatkan pembentukan protein AGE.

Siapa agaknye yang paling sesuai amek Vivix agaknya ya.. 

- Pengidap kanser atau yang berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungi mana-mana organ.
- Pesakit jantung.
- Pesakit kencing manis.
- Pesakit darah tinggi.
- Pesakit SLE.
- Pesakit stroke.
- Pesakit gout.
- Wanita yang mempunyi cyst.
- Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah.
- Golongan yang memunyai masalah selaput mata/penglihatan.
- Perokok tegar.
- Pesakit yang menderita sakit sendi.
- Pesakit yang lemah daya ketahanan badan.
- Telagihan dadah

** JANGAN AMBIL VIVIX SEKIRANYA ANDA SEDANG MENJALANI RAWATAN KIMOTERAPI.   



Kat bawah ni pulak ade testomoni tentang Vivix.. 











Nak tengok lagi banyak testimoni boleh tengok kat entry ni --> Healthy Young Living 


Banyak manfaat Vivix yang bakal korang dapat.. ada yang secara tak sengaja TERberhenti merokok tu yang paling best.. hehehe.. untuk harga pula kalau korang nak beli sebotol harganya RM503.50.. mahal kan.. sebab harga ni ade GST.. Eda jual tak de GST tau.. harganya cume RM475 sahaja.. jimat RM28.50..

Dan bulan ni ade promosi beli tujuh botol Vivix tapi cuma bayar 6 botol je.. jadi harganya RM475 X 6 = RM2850 dan korang boleh dapat 7 botol.. (Ni ade satu rahsia, kalau korang beli 6 botol ni boleh dapat FREE KEAHLIAN SHAKLEE tau dan korang berhak untuk dapat beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail.. dan atas sebab tu la Eda pon join jadi ahli.. hehheh.. boleh dapat harga ahli seumur hidup..)


Ada juga kawan-kawan eda yang cakap nak beli sampai 6 botol tak mampu sebab nak beli share2 satu opis tak cukup orang nak beli, tak pe kalau korang nak beli 2 botol pon dapat LESS 5%.. Sebab bulan Jan 2016 ni Shaklee masih lagi melanjutkan YES WELLNESS PROGRAM yang dari bulan Mei 2015 hari tu.. dan salah satu set itu adalah Healthy Young Living.. So kalau korang nak beli sebotol agak rugi skit kan, sebab sebotol RM475 jadi apa kate korang beli 2 botol bukan RM950 tapi RM902.50.. jimat RM47.50.. Masih mahal?? jangan risau, kalau krang beli 2 botol vivix pon boleh dapat PERCUMA KEAHLIAN dan dapat juga harga ahli yang sangat best.. 



Ni je promosi Shaklee untuk bulan ni?? tak de la.. ada lagi.. nantikan entry selepas ini ya.. 


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D






No comments: