Detox Part 3..

As'salam.. hai korang.. sory ye lambat skit eda nak sambung part 3 dari part 2 pasal detox ni.. hehehhe.. 


Jom kita recall balik kenapa perlunya kita buat parasit detox ni..

-Untuk bersihkan parasit dalam badan.. kalau kita tak boleh buat pon tak pe, just buat pengetahuan je.. tapi kalau nak ajak suami, adik beradik atau jiran tetangga pon boleh.. sangat dialu-alukan.. (bende baik kan..)

-Berkongsi pengalaman dalam menjalani proses detox..


Parasit Detox ni sebenarnya ada dua:

1) Full parasit detox bermula pada 9hb Rabiul Akhir (18 jan) dan berlangsung selama 14 hari.

2) Soft parast detox pula bermula 13-17hb Rabiul Akhir (5 hari)


Korang boleh pilih mana-mana yang sesuai dengan diri masing-masing..

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa kita perlu buat detox ni pada pertengahan bulan Islam?? kite buat tengah bulan Islam sebab mase ni bulan tengah bulan penuh.. orang kate bulan purnama (dalam lingkungan 15hb) dan pada waktu ni la parasit paling aktf dalam tubuh badan kita.. apa yang berlaku pada pertengahan bulan Islam ni, waktu ni la parasit ni nak bertelur dan berpindah-randah dalam tubuh badan kita..


Apa yang kita perlu buat semasa nak buat program detox ni??

-Hari pertama hingga ke empat

Pagi:
1/5 botol Vivix
1 biji DTX Complex
5 biji Alfalfa
Makan yogurt
1 Nutriferon

Tengahari:
1 biji DTX Complex
5 biji alfalfa
1 Nutriferon

Malam:
1/5 botol Vivix
1 DTX Complex
5 biji Alfalfa
2 biji Herb-Lax
2 biji Garlic Complex
1 Nutriferon


Hari ke lima hingga ke sebelas:

Pagi:
1/4 botol Vivix
2 biji DTX Complex
8 biji Alfalfa
2 biji Herb-Lax
Prebiotik

Tengahari:
2 biji DTX Complex 
8 biji Alfalfa
1 Nutriferon

Malam:
2 biji DTX Complex
10 biji Alfalfa
4 biji Herb-Lax
1 Nutriferon
2 biji Garlix Complex


Hari ke sebelas hingga ke empat belas:

Pagi:
1/4 Vivix
2 biji DTX Complex
10 biji alfalfa
2 biji Herb-Lax
1 Nutriferon
Prebiotik

Tengahari:
2 biji DTX Complex
10 biji Alfalfa
1 Nutriferon

Malam:
2 biji DTX Complex
10 biji Alfalfa
4 biji Herb-Lax
1 Nutriferon
2 biji Garlic Complex

Yang kat atas ni jadual untuk detox parasit..


Kalau nak buat soft detox boleh amek:

-Herb-Lax/Alfalfa/DTX Complex
-Nutriferon
-Garlix Complex



Ade sedikit pemberitahuan:


24 Jan 2016 ni adalah FULL MOON.. ini bermakna pada waktu ini masa untuk parasit yang berjaya berjihrah dari paru-paru ke usus mengawan pula kali ini.. hati-hati ye korang.. (dah macam ade nak jadi serigala jadian plak.. hehehhe)




Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D










No comments: