YOUTH Habis Terjual Dalam Masa Dua Hari..

Ingat tak pasal entry tentang Shaklee nak lancarkan produk skin care yang bernama YOUTH hari tu??



haa.. YOUTH dah selamat dilancarkan dan dalam masa dua hari sahaja YOUTH dah habis dipasaran!!! 

Hebat betul penangan YOUTH ni.. 

Hida pon dah menggigil tangan nak beli tapi tak sempat.. dah menggigil tangan nak guna...


Apa yang best sangat pakai YOUTH ni??


Kenapa patut beli?


1. Satu-satunya skincare yang sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Teknologi Youth telah dipatenkan supaya tidak ditiru.
3. Bebas 1500 bahan kimia yg biasa ada dalam skincare seperti paraben, formaldehyde, hydroquinon. Jadi, ia sangat selamat untuk kulit.
4. Terdapat ujian klinikal pada produk, dermatological dan ophthalmology tested.
5. Sangat hipoallergik.
6. 100% yang pakai Youth menunjukkan usia kulit makin muda dan kualiti kulit makin baik. Ada mesin yg digunakan untuk uji kesan sebelum dan selepas pakai Youth.
7. 2/3 yg pakai Youth, usia kulit jadi muda 10 tahun.
8. Dibuat 100% dari bahan semulajadi (100% vegan)
9. Penyelidikan Youth adalah selama 8 tahun, baru la terhasil skincare ni.
10. Mana nak cari skincare yg 100% semulajadi dan 100% berkesan ni (diuji secara klinikal, bukan self claim)
Come, grab your Youth now!
Get Youth to be youth

Dan kat bawah ni adalah testimoni orang-orang yang paling awal dapat pakai YOUTH kat Malaysia.. 












 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini  Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...