Hilangkan Stress, Letih, Lesu Dengan CoQ Trol Plus..


Apa istimewanya CoQTrol Plus?



Coenzyme Q10 adalah
komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam
mitokondria, stesen janakuasa sel.

Coenzyme Q10 tinggi
dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga
yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan,
melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

Walaubagaimanapun,
tahap Coenzyme Q10 menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin
untuk menurunkan kolesterol menyebabkan tahap Coenzyme Q10 semakin rendah di
dalam tubuh.


Keistimewaan
CoQ-TROL Shaklee adalah gabungan Coenzyme Q10 dan POLIFENOL.



Kenapa Shaklee
tambahkan Polifenol bersama CoQ10?



POLIFENOL dapat
tambah kilang tenaga dalam badan kita, manakala CoQ10 pula dapat tambah pekerja
dalam setiap kilang tenaga tu! .



Macam tu lah
perumpamaannya. Gandingan mantap hasil kajian saintis Shaklee! .
Sebab tu CoQ-Trol
ni dah jadi produk Shaklee yang paling cepat boleh rasa kesannya, terus rasa
tau! .

Kalau asyik stress
dengan kerja yang tak berkesudahan seharian, letih, tak larat, lesu, cuba bagi
peluang utk diri anda rasa keberkesanan CoQ-Trol ni. Hanya 1 biji sehari tapi
kesannya sangat awesome! .

Mana nak dpt?

Roger je kat eda..




 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang
Shima 016-636 1793

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...