Shaklee Master Recognition Rally 2017..

Masih ingat dengan entry eda sebelum ni?? ya tentang master celebration tu..


Alhamdulillahh.. berakhir sudah Master Celebration untuk Master Adilah dan suami.. 

Serius eda rasa dah macam air bah yang nak mengalir keluar dari mata apabila Master Adilah dan suami memberikan ucapan tadi.. 

Mencapai rank tertinggi dalam Shaklee bukan kerja mudah.. banyak dugaan, cabaran dan air mata yang mengalir.. 

Apa-apa pon tahniah diucapkan..


Ni gambar sebelum masuk ke dewan tadi.. kene register dulu dan eda nak buat health checkup.. FREE aje.. heheheh..



Ni la sebagian daripada keputusan health checkup eda.. dan dari keputusan ini eda dapat tahu yang vitamin apa yang perlu ditambah lagi demi mencukupkan nutrisi dalam badan.. maklum saja lah umur pon dah semakin meningkat.. tahap metabolisma pon dah semakin berkurang.. Jadi lepas ni tak de la orang yang bercakap kita makan vitamin secara mengkhinzir buta.. kita makan atas nasihat pakar nutrisi Shaklee sendiri.. Sebab tu bila ada program dari pihak Shaklee kita perlu ikut.. bukan berbayar pon kan.. kalau kat hospital ni ngah berapa la kene caj..



Yeayy.. tahniah sekali lagi buat Master Adilah.. kalau nak tengok betapa meriahnya sambutan keraian ni anda boleh klik saja #ShakleeMasterRecognitionRally di facebook anda..


Selfie pon dapat hadiah tau.. waktu ni sempat selfie sebelum masuk ke dewan.. boleh post ke fb dan kalau ada orang like lebih dari 20 dan share lebih dari 5 berserta #ShakleeMasterRecognitionRally dan #iloveshaklee pon layak dapat tempat letak vitamin.. best kan.. 




Ni waktu last sebelum nak balik tadi.. sempat selfie waktu orang lain serbu pentas nak ambil gambar bersama master kesayangan mereka.. doakan eda pon dapat naik pentas tu tahun 2018 nanti ya.. aminn.. 


Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...