Hindarkan Sembelit Waktu Hamil Dan Berpantang Secara Sihat..

Image result for sembelit


Masa mengandung, antara vitamin kegemaran eda adalah Ostematrix, memang takde sembelit dan kurang sangat sakit pinggang. Kadang-kadang rase konpius,  aku ni mengandung ke tak 😂

Masa berpantang pun eda still sambung makan ostematrix, memang takde sembelit. Susu pun banyak. 

Memang jatuh cinta habis la dengan ostematrix ni..

Kat bawah ni antara testimoni kawan-kawan eda yang derang pon ambil Ostematrix waktu pregnant dan berpantang.. 




Seronok bila dapat tengok kawan-kawan yang lain pon happy waktu berpantang.. Maklum saja la, waktu berpantang memang rasa agak ngeri sikit waktu nak membuang.. Perasaan tu datang secara semulajadi.. Rasa macam tempat jahitan tu nak terbukak je bila nak meneran.. ini serius tau.. korang jangan ketawa ya.. 

Harap apa yang eda kongsikan ini dapat diguna pakai untuk mereka yang memerlukan.. 


Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...