Mahu Anak Pintar, Sihat Dan Cergas Selalu..

Menjadi impian setiap ibu bapa mahukan anak-anak yang pintar, sihat dan cergas sepanjang hari.. 

Tak siapa pon gemar apabila anak-anak dijangkiti apa-apa penyakit waima pun hanya demam selesema sahaja.. pasti kita akan merasa gundah gulana dan lekas membawak anak ke klinik berhampiran.. 



Ini Hasnaa anak kedua saya berumur 3 tahun 6 bulan dan Hasnaa paling lama menyusu badan.. Hasnaa menyusu badan sehingga usianya 3 tahun.. Selepas cerai susu Hasnaa menolak semua jenis susu formula dan saya harus mencari altenatif lain untuk melengkapkan sumber nutrisi untuknya..

Banyak yang saya cuba untuk Hasnaa namun semua berjumpa jalan buntu.. Akhir sekali saya cuba beberapa produk Shaklee buat Hasnaa.. 




Inilah rahsia saya.. Set Anak Pintar dan Sihat buat Hasnaa..


Dalam banyak-banyak vitamin diatas Hasnaa sangat gemar dengan Vit C chewable.. botol Vit C Chewable mesti diletak tempat yang tinggi.. kalau tidak memang boleh habis satu botol sehari Hasnaa makan.. 

Dan paling penting Hasnaa sangat jarang diserang sakit mahupun demam.. Alhamdulillahh.. 

Kat bawah ni pulak video testimoni dari Puan Sylvia Yong dan Puan Irayanti.. seronok dapat lihat mereka berdua gembira dengan perubahan anak masing-masing..




Anak Puan Sylvia Yong adalah seorang picky eater dan badannya sangat kurus. Setelah berjumpa dengan doktor, doktor mencadangkan agar Puan Sylvia mencari suplemen multivitamin untuk anaknya. Selepas mengetahui mengenai Meal Shakes dan diberikan kepada anaknya, akhirnya dalam tempoh 3 bulan berat badan anaknya mula bertambah.

Manakala anak puan Irayanti pula dihantar ke taska selalu demam dan selesema. Selepas mengamalkan Meal Shakes alhamdulillah anaknya kurang diserang demam dan selesema kerana telah mendapat vitamin yang diperlukan dan yang paling penting imunisasi badan juga semakin meningkat.. 

Mungkin anda diantara anda sebagai ibu bapa yang berminat dan ningat tahu harga setiap satu dari Set Anak Pintar dan Sihat ini kan..

Harga setiap satu adalah seperti berikut:

Set Anak Pintar dan Sihat (Retail + GST)

Vit C Chewable RM39.75
Vita Lea RM117.66
Meal Shakes RM120.58
Omega Guard RM144.16
Total RM422.15


Set Anak Pintar dan Sihat (Retail)

Vit C Chewable RM37.50
Vita Lea RM111
Meal Shakes RM113.75
Omega Guard RM1136
Total RM398.25


Jangan risau, kami SID hanya menjual harga RETAIL sahaja.. dan bukan harga RETAIL + GST..

Mahu lebih jimat??? anda boleh terus mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee.. dan pastinya anda akan dapat membeli dengan mnggunakan harga ahli dan banyak kelebihan dan bomus yang anda bakal perolehi dengan menjadi ahli Shaklee.. 



Jika anda berminat boleh terus hubungi saya


Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: eda83.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


Nak beli vitamin selain produk yang dalam entry ni pon boleh.. klik sahaja di gamba eSell dibawah ini..




Klik di SINI untuk tutorial membeli secara online..

No comments: