Review Blog By Nieyl..



Dah lame tak join contest cam ni.. saje la nak try mane tau boleh menang... hehhe..


Apa yang best kat blog Seindah Cerita?? 

Best sebab:
- bile bkak je blog ade lagu Bunga Dhia.. (serius dok ulang2 pon tak jemu..)

- blognya yang putih suci tak serabut mata memandang..

- paling best siap ade waktu solat kat sidebar blah kanan.. (tak caye gi la tengok sdirik.. hehehhe..)

- part bahagian resipi pon syokkk.. banyak resipi yang mudah2 dan simple.. skali tengok mesti boleh buat punye.. (eda suke enrty kueh buah melaka tu.. tetibe teringat kat mak ) dan boleh juga dijadikan idea untuk bawk bekal ke office..

- kalau ada kawa2 blogger yang tengah carik jodoh pon boleh klik kat sisipan tepi kiri blog ni.. ade tulis "Cari Jodoh?".. senang la nak berkenalan nanti.. 



Ni je kot simple entry untuk segment Review Blog by Nieyl.. kalau panjang2 dah bukan simple plak namenye kan.. hehehe.. 


TQ nieyl sebab sudi buat segment ni.. semoga nieyl bahagia bersama insan tersayang.. aminnn..



3 comments:

Nieyl said...

Singgah petang...
Thanks yea support blog nieyl...:)

Eda Ejai said...

same2 nieyl.. =D

Nurul Syahirah said...

jemput join segmen ira :)

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...