Promosi Shaklee Mac 2015 : ESP, Vita Lea For Children & Zinc Complex

Promosi Shaklee bulan lepas memang promosi yang berganda-ganda.. tetapi anda tahu tak yang promosi bulan Mac ini juge lebih berganda-ganda dari bulan sebelum ini..

Nak tahu vitamin apa yang termasuk dalam promosi bulan ini??
taarraaaaa....


ESP buy 6 FREE 1.. kalau tak nak beli 6 canister, dengan pembelian 2 canister ESP pon boleh dapat LESS 5%.. best kan.. banyak juge tu boleh jimat.. 



Macam tahu-tahu saje kan yang beberapa bulan lagi nak masuk bulan puasa.. boleh la borong ESP ni untuk bekalan di bulan ramadhan nanti..

Kalau nak tau tentang khasiat ESP boleh klik sini.. banyak sangat khasiat yang memang badan kita perlukan.. 

Harga satu canister RM150..
Vita Lea For Children pon masuk dalam promosi bulan ni lagi.. BUY 3 FREE 1.. Bulan lepas masuk.. bulan ni masih ada lagi.. alhamdulillahh.. boleh beli kongsi-kongsi dengan kengkawan seopis untuk anak-anak..

Mesti ramai yang masih tertanya-tanya apa kelebihan Vita Lea For Children ni kan.. yang pastinya Vita lea ni untuk kanak-kanak..

 Ia lengkap dengan 19 vitamin dan mineral..
Vita Lea For Children ini membantu memberi nutrisi lengkap untuk anak-anak yang tidak gemarkan sayur dan buah-buahan..
Membantu tumbesaran otak dan yang paling penting menyokong sistem imun dalam badan anak-anak..

Sesuai sangat Vita Lea For Children ni kalau anak-anak kita selalu diserang batuk mahupun selsema.. mungkin meraka kurang nutrisi atau vitamin di dalam badan..

Harga sebotol RM111




Dan produk terkhir yang dapat promosi bulan ni adalah Zinc Complex buy 3 FREE 1..

Kebiasaannya kita tahu Zink Complex ini banyak digunakan oleh ibu-ibu yang baharu lepas melahirkan anak untuk mempercepatkan luka sembuh.. tetapi tahukan anda sebenarnya Zinc Complex ini juga boleh dimakan untuk melebatkan rambut.. 

Kepada anda diluar sana yang masih belum tahu tentang kebaikan Zinc Complex ni boleh klik sini untuk tahu mendalam tentang Zinc Complex.. 

Harga sebotol Zinc Complex RM33.75

Jika anda berminat boleh terus hubungi saya


Eda Ejai
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 888 102 ]
 Contact No | WhatsApp/SMS :013 3976474
 Email : hidawati.kadiso@gmail.com
 Laman web: edaejaishop.blogspot.com
 Page : http://www.facebook.com/edaejaishop


Nak beli vitamin selain produk yang dalam promosi bulan ni pon boleh.. klik sahaja di gamba eSell dibawah ini..




Klik di SINI untuk tutorial membeli secara online..







No comments: