Sambil Menderma Dapat Meal Shakes Percuma..



Saya nak share satu cite best ni.. Buat rakan-rakan yang suka bagi meal shakes kat anak memang sesuai sangat promo bulan ni untuk anda.. Nak tahu sebab apa?? Kerana bulan ni kalau beli 3 meal shakes dapat percuma 1.. Promo biase kene bali 6 baru dapat free 1 kan.. tapi bulan ni lain sikit.. untung kan..

Dan anda juge bertuah sebab kalau beli meal shakes 3 canister ni pihak Shaklee Malaysia ambil 10% dari hasil jualan akan diberikan kepada 2000 keluarga yang kurang berkemampuan selama setahun.. Kat poster atas tu dah diterangkan secara lengkap.. Boleh klik gamba poster tu untuk nampak lebih jelas..

Buat rakan-rakan yang masih tak tahu, artis Rita Rudaini pon dah beli promo set ni.. tak caya??


Alhamudulillah Rita dah beli untuk anak-anak beliau.. dan beliau sendiri beli VIVIX untuk dirinya sendiri.. patut la semakin hari semakin cantek.. ambil vivix rupanya.. tak mekap pon nampak cantek...

Kalau anda nak Meal Shakes atau produk lain dari Shaklee boleh terus hubungi saya..


Pengedar Shaklee kawasan Taman Segar, Leisure Mall Cheras, PGA Cheras, Bandar Tun Hussein Onn, KL Sentral dan kawasan berhampiran..

Eda Ejai
013-3976474

Sebarang pembelian boleh dilakukan dengan menghubungi saya.. Jika malu atau segan anda boleh terus klik ke gambar di bawah untuk order.. klik klik aje.. =D






1 comment:

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer !gd sharing ni