Shaklee : Patern Pending

Kenapa setia dgn shaklee...

Produk-produknya patent-pending, maknanya hanya Shaklee je boleh kuarkan produk ni, guna bahan-bahan ini, nama ni...

Bukan buat dalam satu kilang & packing ikut jenama lain2 (seperti kebanyakan produk kesihatan lain..)


(gambar di atas diambil oleh upline Shaklee saya yang telah pergi ke US baru-baru2 ini)

Apa yang anda tahu tentang "Patent-Pending"?

Patent-pending means, ia dah dipatenkan dan di'file'kan pemilik patent itu milik siapa. 

Selepas sesebuah paten di'file'kan, ia mengambil masa 3-4 tahun untuk patent itu diberikan grant. Tapi pemilik bebas untuk keluarkan research papers dan journals dan product hasil patent mereka yang dah difile.

Selepas granted, selama 20 tahun, seluruh hak cipta adalah sah milik organisasi itu. 

Kenapa disebut "pending"? Sbb masih belum granted, tapi dah filed. 'Filed' juga bermaksud ia sudah pun di declare siapa pemilik patent. 


Bukan senang nak patent sesuatu produk kan.. Tetapi masih ramai yang masih meragui produk Shaklee ni.. produk dah patent, sijil halal pon renew setiap tahun.. Tidak mengapa.. Mungkin anda belum pernah lagi menggunakan apa-apa produk dari Shaklee.. 
  
Saya yakin dengan Shaklee.. 


Pengedar Shaklee kawasan Taman Segar, PGA Cheras, Bandar Tun Hussein Onn, KL Sentral dan kawasan berhampiran..

Eda Ejai
013-3976474

Sebarang pembelian boleh dilakukan dengan menghubungi saya.. Jika malu atau segan anda boleh terus klik ke gambar di bawah untuk order.. klik klik aje.. =D




https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=65b1e92c585fd4c2159d5f33b5030ff2

No comments: