Promosi Shaklee September 2014 : Meal Shake & Collagen Powder




Ye ini memang dalam sejarah tak pernah-pernah Shaklee Malaysia buat Promosi berganda macam ni.. Kat negara lain tak tau la ade ke tak promo macam ni..


Kalau biase tu beli 6 baru dapat percuma 1, tapi kali ni beli 3 je dah boleh dapat percuma 1.. kalau beli 6 dah dapat percuma 2 canister Meal Shakes.. tak ke untung berganda namanya tu kan..

Buat ibu-ibu diluar sana yang sangat pening dok memikirkan anak-anak yang susah sangat nak makan dan ada masalah susah nak lawas boleh la try amek Meal Shakes ni.. nak tau lanjut tentang Meal Shakes boleh klik kat sini ye..  

Siapa yang perlukan Meal Shakes ni...

♥ Kanak-kanak [terutama yang kurang selera makan, picky eater, sembelit, mudah selsema/demam, asthma, obesiti]
 Ibu mengandung – untuk kekal cergas dan bertenaga…
 Ibu yang menyusukan anak – mealshake membekalkan vitamin dan mineral penting yg diperlukan badan…
 Wanita yg idamkan kulit cantik.. glowing… dan berseri – mealshake mengandungi vitamin antioksidan (Vitamin A, C dan E)
 Anda yang sering skip sarapan - makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic, mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan serta  kaya dengan sumber kalsium dan protein..
 Pesakit yg baru lepas pembedahan – mengandungi zinc yg membantu dalam proses cepat baik luka pembedahan…
 Seisi keluarga – untuk kesihatan secara menyeluruh…

EXTRA - NO artificial flavor, colors, sweeteners or preservatives added!



Dan tak ketinggalan buat para wanita yang inginkan wajah cantek jelita gebus gebas bak bulan purnama jangan lepaskan peluang keemasan ini.. kerana bulan ini juga ada promosi Collagen Powder beli 6 PERCUMA 1.. 

Tahukah anda..

Ujian klinikal yang telah dijalankan oleh Shaklee menyatakan penggunaan selama 8 minggu secara KONSISTEN untuk mendapatkan kesan2 seperti di bawah:


♥ Meningkatkan kelembapan kulit >> 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan >> 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan >> 71% 
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan >> 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap >> 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti >> 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut >> 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit >> 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan


Pengedar Shaklee kawasan Taman Segar, PGA Cheras, Bandar Tun Hussein Onn, KL Sentral dan kawasan berhampiran..

Eda Ejai
013-3976474

Sebarang pembelian boleh dilakukan dengan menghubungi saya.. Jika malu atau segan anda boleh terus klik ke gambar di bawah untuk order.. klik klik aje.. =D



No comments: