Promosi Shaklee Disember 2015 : Collagen Powder & Lecithin Buy 7 at 6,Collagen Powder & Lecithin Buy 2 LESS 5%, Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..




Macam tak percaya je kan.. sekejap je dah masok bulan disember.. tinggal beberapa harii lagi je kita nak tinggalkan tahun 2015 ni.. Tak lama lagi dah nak masok tahun baru..

Tapi sebelum tu Eda nak juga share tentang promosi terakhir Shaklee untuk tahun ni.. Khas buat akak-akak yang suke sangat makan collagen dan yang gemarkan lecithin memang bulan yang sangat bertuah la untuk anda.. maklum saje la lecithin kan antara produk terlaris dari Shaklee untuk memudahkan lelemak keluar dari badan.. rugi besar sape tak rebut peluang ni kan.. 



Ye bulan ni promosi Collagen Powder atau Lecithin beli 7 tapi bayar untuk 6 botol sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Untuk Collagen Powder beli 6 x RM315.88 = RM1895.28 (harga termasuk GST)

  Lecithin pula beli 6 x RM55.65 = RM333.90 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 kotak Collagen Powder ni anda cuma membayar:

6 botol x RM298 = RM1788.00 dan FREE lagi satu kotak Collagen Powder (Jimat RM107.28)

Dan sama juga dengan Lecithin.. untuk mendapatkan 7 botol Lecithin anda hanya perlu membayar

 6 botol x RM52.50 = RM315.00 dan FREE lagi satu botol (jimat RM18.90)

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..






Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2kotal Collagen Powder atau Lecithin pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 kotak Collagen Powder yang masih ade GST pon RM631.76
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. dan kali ini setelah LESS 5% harganya hanya RM566.20 sahaja untuk 2 kotak Collagen Powder.. (harga tanpa GST)

Bagi Lecithin pula harga 2 botol Lecithin yang masih ada GST adalah RM111.30 dan setelah diskaun 5% dan saya hanya, menjual dengan harga tanpa GST iaitu RM99.75 sahaja untuk 2 botol Lecithin..

Nak tahu apa lagi promosi bulan Disember 2015 ni??




Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children.. (jangan risau GST kami bayar)


Mahu bantuan nutrisi yang sesuai?? Jangan segan silu untuk menghubungi saya dan saya juga boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.  



No comments: