Testimoni Set Radiant 4 Part 3..


Ramai dah tahu fungsi setiap produk dalam Set Radiant 4 ni kan.. jom kita lihat apa kata mereka yang telah pon menggunakan set ini.. Anda juga boleh lihat dari PART 1 & PART 2.


Bestnya Radiant 4 ni.
Kulit makin cerah, lebih lembut malah pori pori pun makin mengecil.
So kena konsisten amalkan untuk nampak perubahan.
 



Mak memang orang yang paling kita patut percaya sebab mak takkan ada perasaan nak tipu @ mainkan perasaan anak-anak. 

Bila mak dah tegur perubahan & perbezaan kita dari dulu kita kecik sampai dah besar. Redha jela kan. 

Alhamdulillah jika dulu gelap kulitnya bak Dayang Senandung, sekarang tidak lagi 😍.



Discover Beautiful Skin From Within
Rahsia kulit cantik dan berseri bukan lagi misteri.
Tak kira ibu bekerjaya, wahm, mak anak 3 atau 5 semuanya boleh sihat, bertenaga dan berseri.
Ceria dan cantik kan kulit mereka.
 



Women's Best Friend
Menyerlahkan kesihatan dalaman juga kecantikan wanita.
Kerana dirimu amat bermakna.



Dulu Gelita Kini Bercahaya
Dulu Berisi Kini Selim.
Paling penting sihat kan 

Alhamdulillah shaklee effect memang terbaik.
Serba serbi berubah termasuklah keyakinan dan hidup lebih ceria.



Bukan Nak Kata
Tapi Set R4 ni memang terbaik untuk keintiman wanita.
Cantik di luar sihat di dalam.
Terasa perbezaan yang sangat ketara.
Wajib cuba tau!


Untuk membuat pembelian pantas anda boleh klik sahaja di sini --> ORDER SET RADIANT 4 dan anda boleh lakukan order sendiri..

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...