Testimoni Set Radiant 4 Part 1..


Ramai dah tahu fungsi setiap produk dalam Set Radiant 4 ni kan.. jom kita lihat apa kata mereka yang telah pon menggunakan set ini..



Radiant 4 - Set Terbaik Untuk Kesihatan Dalaman Wanita.
Cantik Di Dalam Cantik Di Luar!

Kak J asalnya ambil Esp, Vitamin C dan GLA untuk beberapa masalah kesihatan. Kak J ni ada gastrik, mudah tak sihat (selsema/demam) dan paling utama kak J ada masalah period pain dan period tak regular.

Konsisten dengan ESP, gastrik nya yang berpuluh tahun tak menyerang lagi. Kalau dulu panadol memang standby kat rumah kini Vitamin C je yang diambil kalau nak selsema @ kurang sihat. Memang imun makin baik bila amalkan Vitamin C.

Paling beliau suka ialah GLA untuk masalah kewanitaan nya. Hubungan seksual pun improve sebab gla bukan sekadar untuk menormalkan kitaran hormon tapi bantu melembabkan kulit dan bertindak sebagai pelincir pada wanita.

Collagen pula baru baru je beliau ambil bersama Ostematrix sebab masalah osteoponia. Walaupun ambil untuk tulang, kesan terawal dirasai ialah kulit memang makin anjal dan gebu.

Cantik di dalam cantik di luar.



Nak Kulit Cantik Walaupun Tanpa Make Up?
Jom amalkan radiant 4 secara konsisten macam Kak Nila ni.
Anak dah dua, tapi muka masih macam remaja.
Dahla orangnya kecik, bila hantar anak anak ke sekolah, ada tanya ' ni kakak dia ke'? Hehe.

Rahsiany tentulah shaklee!



Menjadi ibu memang kena kekal cergas dan bertenaga.
Iyalah kita bekerja, nak urus rumah tangga lagi, lagilah kalau anak anak masih menyusu. Penat sangat tau.
Memang boleh nangis tengah tengah malam.
Alhamdulillah bila amalkan Vitamin Shaklee ibu kekal cergas bertenaga.
Kerja + Online Business + Rumahtangga + Menyusukan Anak mampu dilaksanakan sebaik mungkin.



Makin Lama Makin Muda
Jeles Tak?
Ai pun jeles.
Itulah shaklee effect especially Set Radiant 4.
Serius nampak sangat beza. Dulu dulu kulit warna tak sekata sekarang glowing + makin cerah pula.



Inginkan kulit sihat, anjal dan berseri?
Radiant 4 mampu melakukannya.
Hanya amalkan konsisten dan lihatlah hasilnya

Untuk membuat pembelian pantas anda boleh klik sahaja di sini --> ORDER SET RADIANT 4 dan anda boleh lakukan order sendiri..

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...