Testimoni Set Radiant 4 Part 2..


Ramai dah tahu fungsi setiap produk dalam Set Radiant 4 ni kan.. jom kita lihat apa kata mereka yang telah pon menggunakan set ini part 2.. bagi yang belum tengok part 1 boleh klik PART 1..


Kulitku yang sekarang bukan lagi yang dulu.
Memang best sangat shaklee effect terutama bila amalkan Set Radiant 4 secara konsisten.
Kulit bersih tanpa cela


Masalah Jerawat?
Kulit Sensitif?

Set Penuh Radiant 4 memang terbaik!

Mula consume esp dgn vita c sejak thn 2013, time tu rasa kulit lembut je. Then sejak thn 2015 jerawat asyik naik non stop, mgkn sibuk dgn keje kat site.

Wpun jerawat naik silih berganti, kulit maintain lembut dan takde parut2 berkawah yg jadi. Time tu mmg trus je konsisten dgn esp dan vita c. Gla dan collagen pun ambik jugak sekali sekala.

Skrg alhamdulillah, jerawat dah takut nak naik byk2 😝


Kulit Wajah Kekal Remaja
Walaupun Anak Dah 2.

Rahsianya tentulah pada supplemen Shaklee yang memang awesome terutama Set Radiant 4 ini.

Kulit kekal cantik berseri, anjal dan bertenaga!
 



Keluar Rumah Tanpa Make Up?
Takde hal la dengan Radiant 4.

Makin hari kulit makin cantik. Pastinya kita suka, encik suami pun suka kan.
 



Mudahnya Hamil!
Kan dah kata, set radiant 4 ni memang terbaik.
Terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita.
Tengok kakak ni, terus terhamil tanpa sengaja.



Untuk membuat pembelian pantas anda boleh klik sahaja di sini --> ORDER SET RADIANT 4 dan anda boleh lakukan order sendiri..

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D







Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...