Masa Terbaik Ambil Vitamin..







Bila masa terbaik ambil vitamin? Semua orang nak tahu kan?

Yang sebenarnya, kalau betul2 nak terbaik, kena ikut timing body masing2.. coz kadar serapan badan kita berbeza2.. ia bergantung pada metabolisma, diet dan lain2.

Tapi kalau kita nak guna rules tu, memang jenuh la kan. Nak kena buat test bagai, entah apa test pun tak tahu...

Jadi kita boleh gunapakai general rules ni. Tengok gambar yang saya attach. Bole guna rajah ni untuk buat jadual pemakanan masing2. Jgn risau sebab vitamin bukan ubat, kita boleh makan bebila je, takde masalah. Macam kita makan... takde pun timing bila kita kena makan nasi, makan buah, minum air kan?

Macamana kalau jadual selama ni langsung tak sama macam rajah ni? Kena tukar ke?

Tak perlu kalau dah dapat rasa kesannya... kalau tak dapat rasa, boleh cuba2 tukar timing ambil vitamin. Mungkin timing sebelum ni tak kena dgn badan kita..



 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya agar saya boleh daftarkan anda untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juge berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!!

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.

No comments: