Healing Process / Proses Penyembuhan..Buat rakan-rakan yang baru mengambil supplement Shaklee pasti ramai yang agak terkejut dengan perubahan yang berlaku pada diri mereka.. 

Antara yang sering berlaku adalah wajah yang dahulunya licin sudah mula timbul jerawat, pengeluaran kahak yang banyak sampai nak bernafas pon susah, demam, batuk dan selesema sampai perlu mengambil MC, gatal-gatal sana sini.. 

Anda tak perlu risau kerana kesemua yang saya nyatakan diatas telah pon saya sendiri rasai.. Itu hanyalah healing prosess atau pon dalam bahasa melayu proses penyembuhan.. Ianya bersifat semantara bergantung kepada berapa banyak toksin yang berada di dalam badan anda.. Setelah 'body' anda mengeluarkan segala toksin yang berkumpul di dalam badan, wajah anda akan kembali seperti sediakala dan kulit yang lebih halus mulus seperti sebelumnya.. Segala demam, batuk dan selesema juga beransur hilang dan anda bakal mendapat badan yang sihat dan cergas..  
Doktor pun sarankan agar kita teruskan memakan supplement, tak perlu takut dengan krisis pemulihan kerana ianya adalah normal.. 


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DKlik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...