Well Established Company, Product Is 100% Guarantee Effective... Shaklee..


Perubahan hidup bila ambik shaklee ni best tau..

Apa yang eda dapat ialah kesihatan..alhamdullillah kurang lah sakit2 demam batuk, selsema semua tuh dah jarang ke klinik..


Apabila konsistan ambik suplemen rasa bertenga je dan manfaatnya sangatlah banyak tau beza klu tak ambik..malas2 je rasa.hihihihi..

Terima kasih sangat kepada Puan Lyna Noh yang memperkenalkan shaklee yang dah lama, tapi baru sekarang aku tahu...hehehhe.. malah multivitaminnya beruasia 100 tahun lebih tau ..kan best kalau dah tahu dari dulu lagi...

Dapat rakan2 seperjuangan yang ramai dan sangat membantu satu sama lain...takde dengki mengdengki sebab faham konsep rezeki masing2 adalah dari Allah...betul tak?

"Kalau bukan rezeki kita dalam mulut pun boleh jatuh"

Shaklee ni MLM yang paling best yg saya tahu...berbeza sangat dengan m
mlm yang sebelum ni guna duit tak payah jual barang goyang kaki je duit masuk kalau upline pun sekejap je masyuk last2 lesap (glamour kejap je tuh) downline teraniaya banyaklah macam ni macam2 jenama kan...tapi shaklee berbeza..kita buat kita dapat tak buat memang tak dpt ape2 malah dpt benefit barang discount lagi tau sambil jaga kesihatan..beli barang kesihatan lebih murah sudah memadai tau inikan pula buat biz shaklee..mestilah masyukkkkkk....

Eda masih baru dengan shaklee..nak kekal dengan shaklee dan terima benefit2 yang memang susah org nak dpt free tapi shaklee kasi...peluang sudah ada..eda yang harus ambil peluang tersebut..tak ambik melepas...
Percaya atau tidak kita harus cuba dulu...kalau tak cuba takde ape nak cakap...tak boleh main cakap je kan...
Rasai sendiri perubahan dengan shaklee

Cari Eda kalau suka shaklee 013-3976474
Nak biz, nak suplemen nak berniaga di alu-alukan

‪#‎tsunamishaklee‬
‪#‎teamrock 
‪#VitaC
#BasicH
#ESP
#VitaLea‬
Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments: