Promosi Shaklee Mei 2016 : Collagen Powder Buy 7 at 6, Collagen Powder Buy 2 5% Off, Alfalfa Buy 4 At 3 Promotion & Vita Lea For Children buy 4 at 3 Promotion..




Ye macam ni la setiap bulan.. masuk je bulan baru mesti ada je promosi Shaklee yang baru.. rugi sape tak rebut peluang ni.. 


Setiap bulan baru memang akan rasa teruja dengan promosi Shaklee yang sangat best.. Promosi pertama untuk bulan ini adalah..

Dan promosi bulan mei ni adalah khas buat peminat Collagen Powder.. memang timing yang betol sangat la kan sebab lagi sebulan je dah nak bulan puasa kan.. lepas puasa nak raya pulak.. harus la nak muka tampak berseri-seri di hari raya kan.. hehhehe..




Ye bulan ni promosi Collagen Powder beli 7 tapi bayar untuk 6 canister sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

Beli 6 x RM315.88 = RM1,895.28 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 canister ni anda cuma membanyar
6 canister x RM298 = RM1,788 dan FREE lagi satu kotak.. 

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..




 Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 kotak Collagen Powder pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 kotak yang masih ade GST pon RM631.76
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM566.20 sahaja untuk 2 canister..


Nak tahu apa lagi promosi bulan Mac 2016 ni??



Yeayy.. best bulan ni sebab Alfalfa pon ade promosi.. boleh beli 4 tapi bayar untuk 3 botol je.. 

Untuk Alfalfa botol besar 3 x 103.35 = RM310.05 (dengan GST)

tanpa GST 3 x 97.50 = RM292.50


Botol kecik pula 3 x RM56.98 = RM170.94 (dengan GST)

tanpa GST 3 x RM53.75 = RM161.25



Eh promosi blom habis lagi tau.. masih ada lagi satu promo bulan ni..



Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





No comments: