Promosi Shaklee April 2016 : Omega Guard & Vita C Buy 7 at 6, Omega Guard & Vita C Buy 2 LESS 5% & Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..

Assalamualaikum buat semua kawan-kawan.. Selamat datang April 2016.. rase baru je masuk tahun 2016 kan.. ni dah bulan April..  selamat datang kegembiraan.. pergi jauh-jauh segala kedukaan.. hehehhee.. =D




Macam biasa lah kan.. tiap-tiap bulan mesti Shaklee ade buat promosi yang baik punya.. dan promosi apa agaknya bulan ni ya??? jok kite kite tengok..




Ye bulan ni promosi Omega Guard dan Vita C beli 7 tapi bayar untuk 6 botol sahaja.. (same je macam kite beli 6 pree 1) gitu le kekdahnye. 

  Untuk Omega Guard beli 6 x RM144.16 = RM864.96 (harga termasuk GST)

Vita C pula beli 6 x RM98.05 = RM588.30 (harga termasuk GST)


Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 botol Omega Guard ni anda cuma membayar

6 botol x RM136 = RM816.00 dan FREE lagi satu botol Omega Guard.


Dan sama juga dengan Vita C.. untuk mendapatkan 7 botol Vita C anda hanya perlu membayar

 6 botol x RM92.50 = RM555 dan FREE lagi satu botol Vita C.


Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..






Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 botol Omega Guard atau Vita C pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 botol Omega Guard yang masih ade GST pon RM144.16 x 2 = RM288.32
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM258.40 sahaja untuk 2 botol GLA Complex.. (harga tanpa GST)

Bagi Vita C pula harga 2 botol Vita C yang masih ada GST adalah RM98.05 x 2 = RM196.10 dan saya hanya , menjual dengan harga tanpa GSP iaitu RM175.75 sahaja..

Nak tahu apa lagi promosi bulan April 2016 ni??



Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: