Promosi Shaklee April 2018 : ESP Buy 5 FREE RM50 Voucher & Shaklee Baby Buy 3 At 2 Promotion..

Hallo bulan baru.. Dah masuk bulan April 2018.. sekejap je kan.. 

Dan bulan ni juga ada promosi baik punya.. Memang sesuai sangat untuk kita sebagai umat Islam yang nak menyambut ramadhan tak lama lagi.. Tahniah juga buat semua yang dah mulakan puasa sunat atau puasa ganti di bulan Rejab dan bulan Syaaban bulan depan.. 

Kenapa Eda kata best promosi bulan ni? 


Ya sebab bulan ni promosi ESP beli 5 FREE RM50 voucher yang anda boleh gunakan untuk pembalian akan datang.. Anda juga tak perlu pening kapala nak banwak balik macam mana dengan 5 tong ESP ni. Jangan risau, pihak Shaklee akan terus hantar ke depan pintu rumah anda TANPA SEBARANG CAJ PENGEPOSAN. ya free postage bukan hanya SEMENANJUNG MALAYSIA, tetapi termasuk SABAH DAN SARAWAK tau.

Harga 1 tong ESP RM161.25 x 5 tong = RM806.25

Jom mai pakat ramai-ramai order.. 




Haa.. produk penjagaan baby ni pon ada promosi juga.. 

Kalau selalu tu anda beli tak de dapat free.. untuk bulan ni beli 2 set Shaklee Baby anda akan dapat lagi 1 SET SECARA PERCUMA!!

1 SET RM 360 x 2 SET = RM720

Dan dengan harga RM720 tu anda boleh dapat lagi 1 secara PERCUMA.. Penghantaran juga PERCUMA terus ke depan puntu rumah anda.

Berbaloi sangat kan.. beli 2 percuma 1.. kalau anda tahulah berapa sangat organiknya Shaklee baby ni, mesti tak kan ada sesiapa pon yang lepaskan peluang..


 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang
Shima 016-636 1793



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...