Sijil Halal Shaklee 2017..


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. 

Ye hari ini eda nak cerita pasal Sijil Halal Shaklee pulak..

Untuk pengetahuan anda semua, setiap tahun pihak Shaklee akan keluarkan sijil halal tau.. Ye SETIAP TAHUN ya.. bukan 5 tahun atau 10 tahun sekali.. 

Pihak Shaklee memang sangat komited dalam memperbaharui sijil halal demi menjaga hak pengguna muslim. Untuk tahun ni sijil halal telah dikeluarkan pada 18 November 2016 dan sah sepanjang tahun 2017.. maksudnya sehingga 31 Dis 2017..

Untuk pengguna baru dalam Shaklee pastinya anda tertanya-tanya dengan status halal produk Shaklee. Isu tentang halal produk Shaklee memang tidak akan pernah berhenti dan ianya menunjukkan perkembangan yang sangat baik kerana ia melambangkan yang masyarakat kini prihatin dengan produk yang mereka makan atau pun yang mereka gunakan.

Sijil Halal Shaklee 2017 telah dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services of America) dan telah diperakuai oleh JAKIM. 

Sijil Halal Shaklee 2017 adalah seperti yang tertera dibawah ini..Dan disini juga saya sertakan sekali link LOGO HALAL yang diiktiraf oleh JAKIM
Jadi mengapa perlu masih ragu-ragu dengan produk Shaklee sedangkan sudah terbukti kehalalannya..

Jadi mengapa anda tunggu lagi.. Jika anda berminat boleh terus hubungi saya..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DPost a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...