Promosi Shaklee November 2015 : Vita C Plus Buy 7 at 6, Vita C Plus Buy 2 LESS 5%, Vita-Lea For Children Buy 4 At 3 Promotion..




Ya.. macam biasa la kan.. setiap bulan memang Shaklee Malaysia akan buat promosi bulanan.. memang dari dulu lagi setiap bulan akan akan promosi, tapi cuma But 6 Free 1 je.. tapi sejak produk Shaklee dah dikenali ramai ni, memang makin menjadi-jadi promosi die kan.. tak caye? jom saya terangkan satu persatu..  

Promosi Shaklee yang pertama adalah..

Sustained Release Vita C Plus 7 at 6 Promotion.. Cite die senang je.. Maksudnye kalau korang beli 6 botol boleh la dapat satu lagi botol secara PERCUMA..


Untuk Vita C beli 6 x RM98.05 = RM588.30 (harga termasuk GST)

Tapi saya jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 botol Vita C ni anda cuma membayar

6 botol x RM92.50 = RM555.00 (TANPA GST) dan FREE lagi satu botol Vita C (Jimat RM33.30)

Banyak boleh jimat kan.. kalau nak lebih jimat boleh kongsi-kongsi beli dengan kawan-kawan seopis, adik, kakak, makcik dan sepupu sepapat.. 


Kalau tak suka nak beli banyak-banyak pon tak pe... Shaklee memang suka bagi promosi yang best..



Taraaaa.. caya tak? kalau nak beli 2 botol Vita C ni pon dapat diskaun LESS 5% tau.. 

Harga 2 botol Vita C yang masih ade GST pon RM196.10

Tetapi kalau korang rebut peluang ini korang cume bayar RM186.30 sahaja.. Masih rasa mahal? Jangan risau.. Kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM175.75 sahaja untuk 2 botol Vita C.. (harga tanpa GST)



Nak tahu apa lagi promosi bulan November 2015 ni??




Pihak Shaklee sangatlah baik hati sebab promosi Vita Lea For Children ni disambung dari bulan lepas ke bulan ini.. 

Untuk ibubapa yang agak terlepas dengan promosi bulan lepas, boleh dapatkan Vita lea untuk kanak-kanak ni pada bulan ni dengan harga yang sama dengan bulan lepas.. 

Promosinya tetap sama iaitu RM352.98 TETAPI anda boleh dapat membeli hanya RM333 untuk 4 botol Vita Lea For Children..


 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang menjadi pengedar sah Shaklee..

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.my
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Klik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.


No comments: