Promosi ESP Shaklee March 2014



Salam semua..

Macam-macam perasaan datang.. rase teruja, terkejut, berdebar dan gembira bile dapat tahu Energizing Soy Protein (ESP) yang jadi promosi bulanan Shaklee bulan ni.. Sudah lama saya nantikan promosi untuk ESP ni.. Akhirnya promosi ESP muncul juga untuk bulan ni.. Alhamdulillahh.. seronok sangat..

Pasti ramai yang sudah sedia maklum yang ESP adalah antara puluhan produk keluaran Shaklee yang HOT, FAMOUS, POPULAR dan BEST SELLING.. Walaupun rasanya ada sesetengah pengguna yang boleh dan ada yang tak berapa suka namun meraka pasti akan beli lagi termasuk lah saya.. Dari segi harga meraka tidak kisah kerana kesan mengambil ESP dan perbezaan yang meraka mahu selepas mengamalkan ESP.

Ini pengakuan berani mati.. hehehhe.. saya sebenarnya tak boleh nak menelan ESP dengan air kosong sahaja.. Selalunya saya bancuh bersama-sama dengan Ribena, Sunquick, Milo mahupun Horlick.. Tetapi bancuhan yang paling saya gemari adalah ESP dengan Performance Drink Shaklee.. Tetap ada rasa oren sedikit dan tak perlu tambah gula.. Alhamdulillah dengan izinNya dapat juga saya berpuasa dengan bersahurkan ESP + Performance Drink + Alfalfa sambil menyusukan anak tanpa rasa letih dan lelah pada bulan Ramadhan yang lepas..


  Inilah resipi kegemaran saya.. Serius sangat sedap bile dicampurkan dengan ais dan goncang.. heheehe..


Respon Pengguna ESP Shaklee..

Masih belom percaya dengan ESP Shaklee?? Apa kata kita lihat respon pengguna tentang ESP.. Kebayakan mereka ini terus menjadi ahli Shaklee sepelas merasai manfaat produk Shaklee.. hehehhe..

 ESP untuk tenaga, cantik, hilangkan strechmark perut

 ESP boleh buat masker muka

ESP untuk pengidap gastrik 

 ESP untuk diet

 ESP untuk ibu menyusu

 ESP untuk gastrik, sebu, pedih hulu hati

ESP untuk memekatkan susu badan


Terima kasih buat semua rakan-rakan yang menyumbangkan testimoni.. anda semua dah baca kan.. JAdi bagi mereka yang masih belum lagi mencuba ESP, bulan ini adalah waktu yang paling baik untuk anda sendiri rasakan segala manfaat ESP untuk tubuh badan anda.. Ada banyak sebab mengapa anda harus mencuba ESP.. Akan saya ceritakan pada enrty yang lain.. Untuk waktu sekarang saya beri 3 sebab UTAMA mengapa anda patut beli ESP pada bulan ini:-

1. Beli 6 canister ESP, dapat percuma 1 canister ESP (Jimat RM150)
2. Beli 6 canister ESP, dapat percuma Ahli Shaklee (Jimat RM65)
3. BEli 6 canister ESP, dapat cash back sebanyak RM36++

Menarik bukan.. Tapi tidak semestinya anda seorang sahaja yang perlu beli 6 canister ESP.. Terlalu banyak saya rasa.. Anda boleh berpakat dengan kawan-kawn sekolej, kawan-kawan sepejabat, adik beradik, sepupu, dua mahu pun tiga pupu, saudara mara mahupun bos anda jika berminat. Bile dah cukup boleh la terus menghubungi saya. hehhe..

Saya boleh hantarkan terus kepada anda.. tetapi ada kawasan yang tidak dapat saya hantar, akan saya hantar menggunakan perkhidmatan Pos Laju..

Pada sesiapa yang berminat boleh segera menghubungi saya.. Boleh call/whatsapp/sms ke talian 013-3976474 atau email ke hidawati.kadiso@gmail.com. =D

Eda Ejai
Shaklee Independent Distributor 
ID 888102
Call/SMS/WhatsApp 013-3976474




No comments: