Mulakan Tahun Baru 2018 Dengan CoQ-Trol Plus..

Permulaan untuk tahun baru yang sangat menarik.. Kenapa eda katakan ia menarik? kerana produk yang telah beberapa tahun tak muncul kini muncul kembali.. 

Produk apa ya??


CoQ-Trol Plus
Sebenarnya CoQ-Trol Plus ini adalah produk baru yang dipetingkatkan hasil formulasinya.. Sebelum ini kita kenali nya sebagai CoQ-Health. Kini pihak Shaklee telah meningkatkan formulanya menjadi CoQ-Trol Plus yang mana CoQ-Health sudah 4 tahun dihentikan penjualannya..


Dengan tenaga yang lebih baik serta ketajaman mental yang lebih elok pasti dapat meningkatkan kualiti hidup kita dalam sehari-hari. Di Shaklee kita memang sangat percaya yang makan makanan yang baik dan betul dapat membantu menghasilkan tenaga.. hidup yang lebih baik juga dapat dirasai dan pastinya kehidupan lebih sihat dan bahagia..Berikut adalah 8 perkara yang patut and atahu tentang CoQ-Trol Plus

1- Spark Plak Enjin Semulajadi

CoQ10 bertindak sebagai palam pencucuh tenaga semulajadi. CoQ10 ada di dalam setiap sel dalam mitokondria, yang dikenali sebagai kilang tenaga. CoQ10 juga dikenali sebagai pekerja. Apabila anda mempunyai lebih banyak CoQ10, anda akan mempunyai lebih banyak tenaga.

2- Generator Tenaga Terbaik Anda

CoQ10 bertanggungjawab untuk menjana 95% daripada tenaga manusia.

3- Tahap CoQ10 berkurangan selari dengan penuaan.

Tahap pengeluaran mula menurun dari umur 20 tahun dan turun dengan ketara dari 40 tahun tahun ke atas. Pada usia 70, badan hanya menghasilkan sebahagian kecil daripada apa yang digunakan untuk menghasilkan, dengan itu menambah suplemen dengan CoQ10 adalah penting kerana usia kita.

4- Nutrisi Untuk Jantung

CoQ10 kebanyakannya terdapat dalam organ yang banyak tenaga, terutamanya jantung, kerana ia pam darah di seluruh badan 24/7. Tanpa CoQ10 yang mencukupi, fungsi jantung anda akan menurun dan boleh mengakibatkan kegagalan jantung kerana tidak dapat pam darah dengan cekap seperti yang sepatutnya.

5- Rasa letih? Anda Mungkin Kurang CoQ10

Walaupun badan anda secara semulajadi menghasilkan CoQ10, penurunan pengeluaran dengan penuaan menyebabkan anda memerlukan CoQ10. Tingkatkan pengeluaran CoQ10 begitu dapat membantu anda berasa lebih muda, lebih bertenaga dan

lebih berkeyakinan!

6- Sumber Antioksidan Yang Berkuasa

CoQ10 membantu untuk memerangi kerosakan sel akibat radikal bebas disebabkan oleh toksin alam sekitar dan fizikal

aktiviti. Oleh kerana keberkesanannya yang tinggi, nutrien ini juga digunakan dalam kosmetik, cosmeceuticals,
produk anti-penuaan dan juga makanan!

7- Terbaik Dikonsumsi dengan Lemak

Memandangkan CoQ10 adalah larut lemak, sebaiknya ia diambil dengan makanan terutama lemak, jadi ia dapat diserap dengan lebih berkesan.

8- Kesan Ubat Statin

Pengeluaran CoQ10 telah menunjukkan bahawa statin (sejenis ubat kolesterol) menghalang pembentukan CoQ10 sebanyak 40%! Oleh itu, adalah penting untuk menambah nutrien melalui makanan atau suplemen.


Keistimewaan CoQ-Trol

CoQ-Trol merupakan formulasi baru yang lebih baik dengan campuran proprietari 100mg Coenzyme Q10, resveratrol dan tokoferol (vitamin E).

  • Setiap sajian menyediakan 100mg CoQ10 (lebih 3x ganda berbanding dengan CoQ-Heart
  • Mengandungi resveratrol sebagai agen anti keradangan untuk kurangkan keradangan
  • Mengandungi tokoferol sebagai antioksidan
  • Memiliki sistem penyerapan berpaten dengan minyak zaitun untuk penyerapan lebih baik
  • Bebas gluten

Berapa banyak CoQ-Trol Plus Diperlukan dalam sehari?

Kajian telah mengambilan sebanyak 100mg CoQ-Trol Plus memberikan pelbagai faedah kepada badan. Walau bagaimanapun, jumlah yang lebih tinggi diperlukan bagi mereka yang mengambil ubat statin atau mereka yang mempunyai apa-apa bentuk penyakit jantung. Jika tiada apa-apa penyakit anda boleh ambil sebiji CoQ-Trol Plus sehari..

Berkenaan dengan harga CoQ-Trol Shaklee

Harga sebotol CoQ-Trol adalah RM157.68 untuk 30 biji (1 botol). Tetapi ia sangat istemewa untuk ahli Shaklee, anda boleh dapatkan harga lebih rendah. Seronokkan jadi ahli Shaklee.. 


 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...