Mengapa Produk Shaklee Tiada Di Farmasi???


SHAKLEE DI AIRPORT SINGAPORE

Tadi saje lalu dekat farmasi dalam airport Changi nih.. Sekali nampaklah Shaklee pujaan hatiku hahaha

Tengok harga, MAHAL GILAAAA!

See, bertuahnya rakyat Malausia tau dapat beli Shaklee murah dari negara lain..😭

Btw, sebelum ni pernag lah jugak dengar orang dok persoalkan, KALAU BETUL SHAKLEE BAGUS WHY SHAKLEE TAK MASUK FARMASI?

Well, dekat Malaysia didaftarkan di bawah company MLM.. Yang tertakluk pada akta jualan langsung..

Yang mana produk Shaklee hanya boleh dijual melalui DISTRIBUTOR sahaja..

Sebab tu Shaklee tak boleh dijual dekat FARMASI..

Siapa beli Shaklee yang DISPLAY dekat farmasi means you dah membeli daripada orang yang langgar rules Shaklee..

Dekat Singapore Shaklee tak ada.. So tak hairan lah Shaklee boleh masuk farmasi..

And kalau betul lah seperti yang dipersoalkan, KALAU BETUL SHAKLEE BAGUS KENAPA TAK MASUK FARMASI?

Ha ni dah masuk farmasi dah ni..

So tak payah persoalkan dah lepas ni naa..

Kak nana dah explain bagu paham dah ni..😘

P/s: Kesimpulannya, tak semestinya supplement yang BAGUS tu tak masuk farmasi, sebab mungkin company tertakluk dengan undang-undang negara.. So sila lah dapatkan Shaklee daripada SID anda..😘


Sumber dari FB Nana Macarona


Haaa... nampak tak?? rasenya segala persoalan tentang produk Shaklee tak de kat farmasi dah terjawab.. 

Tapi korang perasan tak yang harga produk Shaklee kat Singapore tak cecah pon 3 angka kan.. kalau kat sini Omega Guard pon dah seratus lebih sebotol.. Tapi untuk Singaporean yang memang tinggal, bekerja dan bergaji guna SGD memang murah sangat la harga ni.. Cuma dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang ni kalau kita convert dengan RM memang manangis la.. hehhhehehe...  

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



2 comments:

Nieyl said...

singgah jumaat...
semoga terus dilimpahi rezeki..ameen...

Adam said...

Tadi pun saya baca pasal shklee, tapi bukan pasal di phamasi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...