Haid Tak Teratur Ambil GLA Complex..


Ada masalah haid tak teratur??

Image result for period calendar

Sebenarnya ramai wanita di luar sana yang mempunyai maslah dan kerisauan oleh sebab masalah ini.. tidak kira wanita bujang mahupun yang sudah berumah tangga.. Bukan saja sukar mengagak waktu subur (untuk yang akan berkahwin atau pon yang telah berkahwin) kita juga tidka dapat mengagak bila haid yang akan datang..Dan tidak sedikit yang mengalami pendarahan yang luar biasa, sama ada terlalu banyak, berketul-ketuk, berwarna gelap, mahupun yang kualitinya tidak konsisten. Namun ada juga yang pergi mendapatkan rawatan tetapi masih belum mendapatkan hasil yang diharapkan.

 Untuk masalah haid yang tidak teratur, saya mancadangkan GLA Complex untuk anda cuba sebagai altenatif bagi mengaturkan semula paras hormon dan seterusnya menormalkan kitaran haid anda. GLA Complex ini sangat istimewa kerana asid gamma linolenik (GLA)biasa digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, migrain disebabkan PMS, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.Jom kita baca apa kata pengguna lain yang menghadapi masalah kitaran haid yang tak teratur (irregular period) ini dan telah mencuba GLA Complex..

Dan ini pula video dari Puan Ija yang mana beliau juga ada mengambil GLA Complex untuk menangani masalah beliau.. 


Dah percaya dengan keajaiban GLA Complex?? mesti dah kan.. kenapa perlu ragu-ragu lagi..

Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DPost a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...