Nutriferon Kehabisan Stock.. (Update 13 Oktober 2017)


Buat pengetahuan semua bekalan stock nutriferon sudah TIADA buat semantara waktu.. 

Stock baru dijangka akan semula pada pertengahan Januari 2018..

Sekian harap maklum..
.
.
.
Alahai.. bila eda bace ja notis dari Shaklee ni rase sedih betul..

Nutriferon ni antara salah satu produk kegemaran eda sekeluarga.. Selalunya kalau eda atau anak-anak rasa dedor (tak sedap  badan macam nak demam) memang akan ambil satu nutriferon tu makan.. Alhamdulillah kurang la sikit rase nak demam tu..

Rasa die pon sedap.. anak-anak kata rase macam gula merah.. hehhehe.. rasa manis sape tak suka kan.. 

Mujur la ada lagi stock kat rumah ni.. Nampak gaya memang tak jual la kalau ada orang nak beli.. Kena la utamakan keluarga sendiri.. 

Tapi janga risau, bulan Jan 2018 bulan lama pon.. lebih kurang dalam dua bulan setengah saja kan.. 

InsyaAllah kalau stock dah masuk eda akan war-warkan di sini.. 



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...