Beli 3 Botol Ostematrix Dapat LESS 5% dari 18-20 Oktober 2017..

Wahh.. kejutan apakah ini??? Serius terkejut bila dapat tahu pasal 3-Day Special ni..


Macam tak percaya je rasa bila dapat tengok notis ni petang tadi.. 

Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee Malaysia sangat berbesar hati nak buat promosi tiga hari dari 18-20 Oktober 2017 ini dengan beli 3 botol Ostematrix dan anda berpeluang dapat LESS 5%.. Seronoknyaaa.. jimat banyak ni.. boleh la buat stock sebab eda memang peminat tegar Ostematrix ni dari dulu.. Orang kata lebih baik mencegah dari pengubati.. eda tak nak la dah masuk usia 50an nanti dapat penyakit tulang pulak.. 

Image may contain: text

Sebab apa eda katakan yang bila umur meningkat ke 50an boleh sakit tulang, ia adalah kerana ada kajian yang telah dilakukan, seorang darpada tiga orang wanita akan mengalami masalah Osteoporosis.. 


Image result for osteoporosis

Osteoporosis adalah berkurangnya kepadatan tulang dan dan jaringan tulang yang terjadi secara perlahan. Sebab tu kita perlu mencari sumber makanan yang banyak kalsium agar tulang kita kekal kuat hingga ke usia emas.. 


MANFAAT OSTEMATRIX SHAKLEE ADALAH

1. Menguatkan Tulang - Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.

2. Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas - Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis

3. Meringankan stress - Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam.

4. Memperbaiki masalah haid - Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

5. Pengalkalian tubuh - Kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua. 
Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.

6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.



Baru eda perasan yang promosi ini adalah untuk ahli Shaklee sahaja.. Jom jadi ahli Shaklee agar anda juga dapat merasai banyak kebaikan dengan Shaklee..



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...