Master Recognition Rally For Master Norliza Rusman & Master Kamaruddin Mahad And Master Norhanita Mohd Yusof & Master Mahadhir Kawi..

Bila jadi ahli Shaklee ni, waktu Master Celebration macam ni la waktu yang paling seronok.. Dapat jumpa rakan-rakan Shaklee yang sama-sama berniaga Shaklee.. Tak ada pon rasa nak berlawan malah dapat lebih banyak ilmu kalau dapat berkumpul beramai-ramai...

Dan untuk pengetahuan semua, gelaran 'Master' adalah gelaran untuk rank yang tetinggi di dalam Shaklee.. bukan mudah nak dapat tapi tak mustahil dan semua orang boleh dapat..Untuk master celebration kali ini eda nak ajak semua rakan-rakan untuk bersama-sama meraikan kedua-dua pasang master dari Group iReach iaitu Master Norliza Rusman dan suami beliau Master Kamaruddin Mahad serta Master Norhanita Mohd Yusof dan suami beliau Master Mahathir Kawi.


Bertempat di: Alam Warisan Grand Ballroom
Pullman Putrajaya Lakeside

Pada : 10 March 2018 (Sabtu)
Jam : 2.00ptg-5.30ptg

Semoga segala yang telah dirancangkan dapat berjalan dengan lancar.. aminn... Tahniah buat kedua-dua pasang master..

Beruntung betul dapat dapat masuk dalam Group iReach ni.. dierang memang banyak sangat memberikan semangat dan tunjuk ajar dalam Shaklee.. Alhamdulillahh...  Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DPost a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...