Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain?


:cherries: MODAL RENDAH



Modal rendah sangat. Hanya RM79.50 sahaja. Even, ada jugak caranya untuk daftar sebagai ahli, dengan tak perlu bayar sesen pun.
.
Dah daftar ahli, tak perlu pun nak beli stok banyak-banyak. Buat marketing, ambil order customer, customer bayar, then baru proceed order kat Shaklee.
.
Memang bisnes yang sangat sesuai untuk semua orang.


:cherries: FLEXIBLE


Di mana pun anda berada, sedang buat apa pun anda, bisnes tetap boleh jalan seperti biasa. Takde hal. Asalkan ada line internet.
.
Kalaulah takde line internet time tu pun, sales tetap boleh masuk. Sebab ada cara marketing yang kita dah buat awal-awal, yang boleh generate sales sampai bila-bila. Iaitu BLOG dan VLOG. Tak tahu? Takpe, boleh belajar. Yang penting, NAK!
.
Satu bisnes yang sangat scalable dan automated:kissing_heart:


:cherries: BOLEH DIWARISKAN



Ya, bisnes Shaklee boleh diwariskan kepada anak-anak kita. Sekurang-kurangnya, kita dah sediakan satu platform yang bagus untuk diorang hadapi cabaran masa depan diorang.


:cherries: KESIHATAN



Bisnes Shaklee, bukan untuk duit semata, tapi untuk kesihatan. Sangat bernilai. Tak dapat diukur dengan wang ringgit. Kita sihat. Orang-orang sekeliling kita sihat. Customer sihat. It is priceless.




Yup!
Menjebakkan diri ke dalam bisnes Shaklee, adalah keputusan tepat saya buat.





 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D





Ingin dapatkan supplement Shaklee dikawasan anda?

Johor
Kulai - Shikin 012-734 2653

Perak
Sitiawan - Azura 019-517 1797
Kuala Kangsar - Zalifah 013- 507 2165

Negeri Sembilan
Kuala Pilah - Anizah 019-330 4684

Kuala Lumpur
Cheras - Salmiah 018-778 8583 
Cheras - Salwahida 017-308 4239
Bandar Tun Razak - Faizah 019-248 1804 

Selangor
Shah Alam - Sharifah 019-372 5064
Shah Alam - Noriyani 012-311 2240  

Putrajaya/Kajang
Shima 016-636 1793
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...