Promosi Shaklee November 2017 : Penjimatan Berganda Untuk Seisi Keluarga Termasuk VITAMIN CINTA!!..

Yeayyyy.. Dah masuk ke bulan Nov untuk tahun 2017 ni.. Ada tinggal lagi sebulan dah nak habis tahun ni.. Dan bulan ini juga adalah bulan kelahiran eda.. huhuhu.. dah nak bertambah lagi usia.. Allahuakhbar.. alhamdulillahh.. 

Okeh jom kite tengok apa yang menariknya promo Shaklee untuk bulan ni..



Wahhhh.. banyaknya promosi menarik ni!!! 

Promosi bulan ni memang nak kasi kita satu keluarga sihat dengan Shaklee.. tapi jangan dilupa makan makanan yang seimbang dan bersenam juga ya..




Promosi pertama di bulan ini adalah dengan pembelian 100uv dengan satu resit mana-mana produk seperti Vita Lea, ESP, B Complex, Vita C dan Omega Guard anda boleh membeli dengan LESS 20% salah satu antara Vitamin E untuk lelaki atau GLA Complex untuk wanita.. 

Ya, kalau kit cerita tentang Vita E dan GLA Complex ni memang dah ramai yang tahu bahawa kedua-dua vitamin ni adalah VITAMIN CINTA  💓.. 

Sesuai sangat dengan Buget 2018 yang PM kita bentangkan minggu lepas. 

Memang menyahur seruan kerajaan betul kan.. seronok dapat bila pekerja sektor swasta pon dah dapat cuti bersalin 90 hari bermula tahun depan.. memang waktu yang sesuai untuk kita memperbesarkan keluarga.. 



Untuk anak-anak juga ada habuan untuk mereka.. ye la, anak-anak zaman sekarang sekolah pagi dan petang sampai nak rehat pon macam tak ada masa.. Lagi pula nutrisi makanan yang anak-anak kita ambil pon tak mencukupi.. mana taknya, kadang tu makan nasi dengan telor kicap saja.. sayur tak nampak mana pergi kan..

Jadi apalah salahnya kalau kita mengambil peluang ini dengan membeli 3 botol Vita Lea For Children untuk kanak-kanak ini anda akan dapat lagi sebotol Vita Lea.. Menarik kan.. 



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D















Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...