Berita Sedih Dari Tanah Tinggi..

Fakta dalam video ini adalah


1- Setiap hari 200kg sayur dari Cameron Highland di hantar ke Singapore. Dia seorang farmer tapi dia pun tak makan sayur Cameron Highland sebab racun pesticide yang digunakan paling tinggi.

2- Statistik dari Eropah, sayur paling banyak pesticide, beyond the limit pesticide nombor 1 adalah Malaysia.

3- Our food is slowly killing us. Ada orang yang makan sayur ada masalah kesihatan, eczema dan sebagainya..belum lagi fast food sebagai makanan harian

Inilah antara salah satu sebab mengapa kita perlukan supplement yang betul-betul bagus untuk diri kita sendiri.. Dan paling penting adalah memilih vitamin yang betul-betul diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan bukannya dari sumber sentetik.. Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DPost a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...