Testimoni Set Radiant 4 Part 4..




Ramai dah tahu fungsi setiap produk dalam Set Radiant 4 ni kan.. jom kita lihat apa kata mereka yang telah pon menggunakan set ini.. Sebelum tu mari kita tengok dulu testimoni di PART 1, PART 2 dan PART 3..


Memang malu kalau dah tua tua ada jerawat.
Tapi nak buat macam mana kan, especially bila hormon problem. Tiap kali period mesti jerawat naik di muka dan bahagian badan.

Konsisten set cantik Radiant 4, perubahan terbesar ialah jerawat besar tu tak datang dah masa period. Now fokus pada nak hilangkan kesan jerawat pula.

Jadi pada yang ada masalah jerawat teruk tu, jom rawat luar dalam dengan vitamin Radiant 4. Konsisten tau.


Siapa kata wanita anak ramai tak boleh Gojes?
Ha tengok ni, mami anak 5 tapi body solid dan kulit pun cantik.
Rahsianya tentulah pada pengambilan Vitamin Shaklee yang konsisten especially Set Radiant 4.
Makin berusia makin bergaya.
Alhamdulillah kerana kesihatan anugerah terindah


Sape tak kenal #akakselim yang femes tu? 
😍

Saya pun hampir tak kenal tau kalau akakselim bagi gambar yang tahun 2002 tu 😂

Akakselim @ kak lailasani ni yg saya kenal masa 2014 lagi memang dah cun cerah kulitnya. No doubt & no wonder.

Rupa-rupanya akakselim dah lama dulu amik 4 item dalam set Radiant ni.


(ESP, Collagen Shaklee, GLA & SR Vita C) sejak Januari 2017 lagi.



Banyak testimoni Set Radiant 4 macam fokus untuk cantik luar & dalam tapi yang sangat special sebab boleh bantu wanita berkahwin yang nak sangat cepat hamil.

Akak ni amik GLA x sampai sebotol tau. Dah lekat. Punyala power set ni bagi cantik luar & dalam. Buat suami sayang sangat-sangat sampai ter pregnant dengan mudah. 

Apalagi. 
Jemputla guna.





Untuk membuat pembelian pantas anda boleh klik sahaja di sini --> ORDER SET RADIANT 4 dan anda boleh lakukan order sendiri..

 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...