4 VITAMIN UNTUK KANAK-KANAK YANG TERBAIK BAGI TUMBESARAN SIHAT..

Apa yang kita beri pada anak-anak kita?


Image result for kids

Setiap ibu pasti nakkan yang terbaik untuk anak dia kan, termasuk lah dari segi makanan. Tapi masalahnya makanan sekarang ni susah nak dapat yang terbaik, maksudnya yang tinggi khasiatnya la, bukan yang ada racun perosak, kandungan gula tinggi, makanan berlemak dan lain-lain. Kadang-kadang kita sendiri pun tak sempat nak masakkan makanan berkhasiat untuk anak-anak.
 
Bila anak dah besar, lagi la susah nak berikan makanan yang sihat. Bila dah besar, lagi terdedah kepada makanan yang tak sihat. Jadi, apa kata kita perkenalkan makanan tambahan untuk mereka sejak kecik lagi supaya dapat tambah nutrisi yang kurang tu. 


Apa yang bagus untuk mereka? 


om
💝Omega guard
👍 Merupakan minyak ikan terbaik
👍 Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. 👍 EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak. 

💝Meal Shakes
👍 Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
👍Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
👍Rendak lemak dan rendah glisemik
👍Sumber protein dan kalsium
👍Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur
👍Setiap bancuhan Shaklee Meal Shake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. 👍Ia adalah pemakanan tambahan yang lengkap. 

💝Vitalea for children
👍Membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang penting untuk tumbesaran anak.
👍Juga mengandungi kalsium, magnesium dll bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.
👍Kandungan Xylitol memberikan rasa manis yang semulajadi dan tidak menyebabkan kaviti gigi. 
Bila anak sihat, kita pon happy kan. Jom berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. 😊

💝Vita C Chewable (Vitamin C untuk kanak-kanak)
👍Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan
👍Ia ideal juga untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang sukar untuk menelan pil.
👍Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
👍Membantu anda menjaga kesihatan gigi dan gusi serta struktur tulang. Ia sangat penting bagi gigi yang kuat dan gusi yang sihat
👍Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
👍Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan.
👍Memainkan peranan penting dalam memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk keseluruhan kesihatan yang baik.
👍Chewable Vita-C dengan rasa limau dapat menyediakan Vitamin C setara 1½ buah oren.


 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...