Promosi Shaklee Februari 2018 : Beli 3 Vita Lea For Children PERCUMA 1 Botol Dan Beli 4 Kotak Collagen + 1 Botol Vitamin C Plus LESS 10%..

 Dah masuk bulan Feb 2018 dah kan.. sekejap je.. 

Seronok bila bulan lepas dapat sale lebih dari empat angka.. alhamdulillahhh..  Tahniah buat team Mokcik Kayo.. kita usaha lagi bulan Feb ni ya..

Apa promosi bulan ni agaknya ya.. 


Promosi Shaklee Februari 2018

1- Vita Lea for Children Buy 3 FREE 1.. 





Vita Lea untuk kanak ini memang antara vitamin yang paling anak-anak gemar. Apa yang hida boleh katakan adalah ia merupakan muktivitamin yang lengkap berperisa anggur. Ianya mudah dikunyah dan sangat sesuai diberi kepada anak-anak.. Ia juga sangat baik untuk memenuhi lompong-lompong nutrisi dalam badan anak-anak kita.

Jika anda beli diwaktu promosi ini harganya adalah:

RM 353.78 with GST..
TETAPI anda hanya perlu membayar RM 333.75 sahaja tanpa GST.. 


2- Kombinasi 4 Kotak Collagen Powder dan Sebotol Vita C Plus LESS 10%.. 


Seronoknya bulan ni kan.. boleh beli Collagen Powder dengan Vita C dengan diskaun 10%.. banyak tu 10%.. Selalunya pihak Shaklee paling kuat pon hanya beri 5% sahaja.. 

Semua item iaitu 4 kotak Collagen Powder dan 1 botol Vita C adalah RM1230.18 dengan GST..

Tapi macam biasalah hida memang menjual harga tanpa GST RM1160.55 sahaja.. 



Ada lagi bonus untuk pelanggan setia Shaklee.. 

Dibawah ini adalah poster tentang lima cara untuk kelihatan cantik dan muda..




 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Hida untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Hida Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram: 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...