Tips Memilih Deodorant..
Hati-hati dengan deodorant ya kawan-kawan. Hindarkan dari menggunakan ANTI-PERSPIRANTS iaitu anti perpeluhan. Berpeluh itu bagus kerana ia adalah proses semulajadi tubuh kita. Cuba anda bayangkan jika peluh kita tak boleh keluar dan tersekat. Sama juga dengan sistem perkumuhan kita.. 

Pastikan label "DEODORANT" dan bukanya "ANTI-PERSPIRANTS"

DEODORANT membenarkan kita berpeluh tetapi ia menghalang bakteria penyebab bau peluh dari bermaharajalela. ANTI-PERSPIRANTS pula membuatkan kita tidak berpeluh.

Jadi pilihlah deodorant anda dengan memastikan ia tidak mengadungi bahan kimia bahaya. Carilah yang diperbuat daripada bahan-bahan organik yang selamat.

Sihat dengan bijak dan bukan hanya makan vitamin sahaja tau.. =D

Keadit utk Puan Lyna Noh 

 Jika anda berminat dengan vitamin Shaklee jangan segan silu untuk menghubungi saya. Anda juga boleh mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee dan anda juga berpeluang mendapat Vita Lea secara PERCUMA!!! (selagi masih dalam promosi)

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥hidawati.kadiso@gmail.com
♥eda83.blogspot.com
♥www.facebook.com/edaejaishop


Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar eSELL dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =DKlik DISINI UNTUK TUTORIAL membeli secara online.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...