Shaklee Ada Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Enrty kali ini saya akan menengahkan tentang produk Shaklee dengan kelulusan dari pihak kementerian Kesihatan Malaysia..

Pasti ramai dikalangan rakan-rakan diluar sana yang ingin menggunakan barangan keluaran dari Shaklee namun masih merasa ragu-ragu.. Jangan risau ye kawan-kawan kerana barangan keluaran Shaklee ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia..

Di enrty ini saya kepilkan sekali print screen dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia.. (klik gamba untuk gambar yang lebih besar dan jelas)
Jadi dengan terteranya print screen dari PBFK ini dapat merungkai segala persoalan rakan-rakan tentang barangan dari keluaran Shaklee..

Pasti anda tertanya-tanya tentang ESP (Energizing Soy Protein), Performance Drink, Cinch, Vivix dan Advanced Joint Health Tablet tiada dalam senarai.. Jangan khuatir kerana produk yang tiada dalam senarai tersebut adalah dikategorikan sebagai makanan.. Makanan tidak perlu kelulusan KKM sepertimana beras, susu mahupun gula..

Jadi mengapa perlu ragu-ragu lagi dengan barangan keluaran Shaklee.. dan pastinya ada logo halal..

Jika berminat anda boleh terus pm saya di page E2 SHoP atau sms/whatsApp eda 013-3976474..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...