JADI AHLI SHAKLEE DAN PWP SHAKLEE SHAKER CORAL ORANGE (600ML)



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. 
.
Buat yang insan yang memendam rasa dari dulu nak join masuk jadi ahli Shaklee sesuai sangat la korang join bulan ni.. Nanti korang boleh la beli shaker yang cantik ni.. Shaker ni khas untuk ahli baru je tau.. akak yang bekenan dengan shaker ni pon tak dapat nak beli.. 
.
Untung la korang.. 
.
Kalau dah jadi ahli korang boleh la buat pembelian minima 100uv dan beli Shaker Coral Orange 600ml ni dengan harga RM19.08 (harga asal RM33.90)
.
Sampai hujung bulan ni je tau 



 Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...