Update Terkini..

As'salam semua.. anda sihat hari ni? semoga sihatlah semua hendaknya ya..

Pasti ramai tertanya-tanya pasal blog ni kan.. mana la pergi eda dah lama tak update blog ni..

Buat pengetahuan, eda masih lagi giat update blog.. cuma eda dah bertukar ke blog yang lagi satu di hidawati.com 



Ni view blog eda yang baru tu.. nampak hampir sama je kan.. hehehe.. ini view dari pc/laptop.. 


Yang ni pulak view dari smart phone.. same je.. nak tengok entry yang lain boleh scroll ke bawah ya.. 

Jadi, untuk blog ni eda masih lagi boleh dibaca.. eda tak tutup pon blog ni.. cuma kalau anda nak tengok entry terbaru boleh la terus ke hidawati.com

Eda pon ade letak link ke blog baru tu dekat sidebar sebelah kanan atas blog ni.. boleh jer terus klik disitu ya.. (View melaui pc/laptop)

Semoga segala yang eda sampaikan disini bermanfaat buat anda semua.. tq..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...